Hemma igen!

Nu blir det en film! :-)

En liten lista igen

  • Fixa a-kassepapper
  • Tvätten
  • Låna om böckerna från biblioteket
  • Anmäla intagningen för höstens kurser
  • Omtentor?
  • Javascript
  • Överföra pengar
  • IKEA-kvitton + maila
  • posta breven!!!

Innan morgondagens resa till landet måste dessa punkter vara avklarade. 


Magdalena Graaf

Jag grät en hel del när jag läste hennes bok, Det ska bli mig ett sant nöje att döda dig, fast både av sorg och lycka. Hennes bok rekommenderas varmt av mig!

Arbetsförmedlingen!

Nu när skolan äntligen är slut för terminen så är det bara jobb hela dagarna. Jag besökte visserligen Arbetsförmedlingen i måndags och möttes där av en mycket irriterad och "kort i tonen"-tant som upplyste mig om "saker" som jag redan visste på ett mycket surt och irriterat sätt. Detta var alltså den 10 juli. När hon sedan stack en handlingsplan med tillhörande åtgärder i handen på mig så råkade jag ifrågasätta datumet för mitt  s k telefonmöte den 14 juli. På lappen stod; "...att jag senast den 14 juli skulle ringa Arbetsförmedlingen och redogöra för vad jag gjort för att förändra min arbetslösa situation." Men då blev tanten ännu mer irriterad och svarade något kort om att lappen var korrekt.

Igår den 12 juli när jag ringde till Af för att prata med dem visste jag inte riktigt vad jag skulle säga men jag stammade fram något om hur och varför jag ringde och den trevlige mannen i andra ändan av luren svarade något i stil med att; "...ja, det var ju snabbt...men, ja, tanken var nog att du skulle ringa den 18 augusti....men har tanten skrivit att du ska ringa nu, vilket jag kan se här i dataanteckningarna, så får jag väl anteckna det här och önska dig en trevlig sommar då...ja, hej då."

---------> Mycket givande Arbetsförmedlingen!!! Jag är återigen mycket imponerad över hur ni använder era resurser!!!

Detta inger mig stora förhoppningar om att ni kommer vara till någon hjälp när jag ska söka heltidsarbeten nästa vår... Det är med noll förväntningar som jag ser fram emot mitt nästa möte med er! Hade det inte varit för att jag förmodligen behöver a-kassa tills jag blir heltidsanställd så hade jag med glädje sluppit att befatta mig mer med er!

Adlibris

Beställde precis fyra nya böcker från Adlibris:

2 st böcker om GI-mat med massa smarriga recept i
+2 st skönlitteratur ("Jenny S" av Denise Rudberg och "Svart fjäril" av Anna Jansson)

Tjohoo!


Idag + imorgon

blir det solning på schemat. Plus en hel del html-programmering då det vankas en tenta nästa fredag. Kul jul!

hits