Jag ska, jag ska, jag ska...

...jag ska lyckas med min skola. Detta året ska bli mitt bästa skolår hittills. År 2006 är året då jag ska fixa det. Jag ska bli klar med ALLT!!! En positiv inställning är bra, har jag hört. =)

Väldigt snart...

...har jag nog en sån här i min hand. Räknar dagarna...

3 veckor sedan

är det exakt sedan vi sist sågs och hördes av. Jag har lyckats med den "stora bedriften" att inte ringa honom. Och mycket riktigt så var det som jag trodde; han tänkte inte heller ringa till mig. Jag förstår mig ändå inte på honom. Förmodligen har han varit ute och snokat i adressregistret, hehe. Good luck! ;-)


72,5 kg

Genom att äta cirka 4 ggr per dag så har jag minskat 2 kilo. Jag äter nu alltså lagad mat både lunch och middag. Tjohooo! Det går framåt...


Oj!

vad det snöar ute nu. Rena snöinvasionen, haha. Ja, de som la sig tidigt ikväll kommer att få sig en rejäl överaskning imorgon. Oavsett om de behöver skotta eller inte! Tihiii! =)

74,5 kilo!

Jag måste för min hälsas skull minska lite i vikt, stressa mindre, träna mera och äta bättre. Med att äta bättre så menar jag att jag måste äta oftare och mer regelbundet. Jag måste bli av med mina obehagliga blodsockerfall som orsakat mycket obehag den sista tiden. Imorgon börjar jag mitt nya liv. Jippi! =)

Nu

ska jag bli riktigt j-la ego. På riktigt. Göra bara vad jag vill. När jag vill göra det. Bara på det sätt som jag vill göra det på. NU börjar det!!!

Jag tänker i fortsättningen varken offra mat, tid, pengar eller energi på andra människor, de som endast ger mig negativ energi eller ingenting alls, som inte respekterar mig och min tid. Punkt!

DH

Ikväll kl.21:00 ska jag titta på "Desperate Housewives"kanal 5. På deras hemsida finns ett roligt test. Vem är du mest lik? Jag liknade:


Du är mest lik Gabrielle Solis.

Du är vacker och ditt liv har alltid gått som på räls. I dag har du det du alltid drömt om men är ändå inte riktigt nöjd. Frågan är om du någonsin kommer bli det?

Du gillar:
Uppmärksamhet, hemhjälp, pengar, sex, kontroll.

Du gillar inte:
Snorungar, tvätta, svärmor, jobba, din man.


Hahaha, jag vet inte om detta stämmer så värst mycket men kanske en aning, pytte, pyttelite....hehe =).

Nu jävlar

ska det bli ordning på skiten! Ja nu kommer djävulen... ;-)

Trots att

jag har enorm pluggångest idag så blir det ändå ett break med "Prison break" kl.21:00. Måste orka, måste klara av den sista skiten idag. Måste, måste, måste....

Ständig måndagsångest

Ja idag börjar som alla andra pluggdagar; ångest. Jag borde ha pluggat mer och skrivit mer under helgen och i förra veckan. Jobbigt! Måste, måste orka skriva idag!!!

Hela fredagen

Tidigare: Har jag tvättat, strukit gardiner och dukar, plockat ned julsakerna i kartonger och burit ned dem till källaren (äntligen!), diskat, damsugit och putsat speglar, och skurat badrummet. Jag har även hunnit med ett bad och en tur till ICA. Jag har dessutom sluppit blodsockerfallen eftersom jag ätit både lunch och middag idag (dessutom nyttiga sådana! =)).

Nu: Käka godis och dricka coca-cola + se på tv + läsa tidningen "När & fjärran" + plugga lite. Idag är det "ätar-dag".

Sedan: Läsa boken "Katten som inte dog" av Inger Frimansson, så spännande! + sova lite.

En helt vanlig jävla torsdag

Den här dagen kommer jag försöka vända till något positivt. Just nu känns allt pissdåligt. Det är i och för sig fint att det snöar ute men eftersom jag måste in till stan lite senare så känns det mindre kul. Vet inte varför jag känner mig sådan idag, gårdagen var ju nästan super, men man har ju alltid sina upp- och nedgångar. Känner mig ganska stressad när det gäller skolan men det är bara att försöka beta av en sak efter den andra så kommer det att lösa sig det med. Nu är jag visserligen i en svacka då jag inte kan komma mig för att göra någonting men det kanske blir bättre imorgon *hoppas*.

Tidigare: Läst GP. Läst Amelia. Tvättat de nya gardinerna.

Nu: Har ont i nacken. Ska laga mat och försöka ta tag i skolarbetet.

Senare: Fika med L. Köpa klockbatteri och lämna bok på bibblan.

Jag undrar

om detta är sant? Kul för dem i så fall! =)

F*n

Inte pluggat något än, men jag har i alla fall gått igenom alla gamla papper om skolan + alla nya grejer.
Måste nog vara uppe till sent idag om jag ska hinna klart i tid!?!?!

Lästips!

Bra bok!

Gjort idag

Tidigare: Shoppat på FT och ätit lunch på Burger King. Läst Amelia. Glott på tv.

Nu: Laga och äta middag. Se på tv.

Senare: Plugga!



Dagens inköp

  • Yogamatta från Stadium.
    matta
  • Nya numret av Amelia.
  • Brun/vit/beige panelgardiner från Åhléns.
  • Plommonfärgade underlägg från Åhléns (5 kr/st).


  • Dagens schema

    Tidigare: Surfat på favorit-bloggarna + internetsidorna. Varit på IKEA och köpt plastburkar, vita förvaringsboxar och gardinstångsknoppar/ändar. Ringt och grattat mamma på födelsedagen. Handlat mat. Tittat på introduktionsföreläsningen för en av de nya kurserna.

    Nu: Laga kyckling-wok med bulgurris och grönsaker.

    Sedan: Plugga till tentan på lördag och skriva uppsats. Maila min lärare angående en ny kurs som jag vill gå.

    Ikväll: Se på tv och läsa boken "Katten som inte dog" av Inger Frimansson.

    Dagens

    Tidigare: Såg filmen Skeleton key på dvd eftersom jag somnade igår kväll innan jag hann se den. Hämtat böcker på biblioteket, det var 2 st juridikböcker för ena kursen i skolan. Sedan gick jag förbi Apoteket och hämtade medicin, på Kick's köpte jag hårspännen och på McDonald's köpte jag mat sedan blev det en sväng förbi Hemköp för lite inhandling av mat.

    Strax: blir det Idrottsgalan och Prison Break på tv:n.

    Borde gjort idag: Varit på första juridiklektionen och på den andra första lektionen i det andra ämnet jag läser, samtidigt. Båda kurserna gick samma tid och jag kunde inte välja vilken jag skulle ta så nu blev det ingen. :/

    Idag...

    ...blir det ganska mycket slappande. Sitter just nu och printar ut material för de nya kurserna som jag ska läsa denna termin. Jag ska även försöka ta igen en del av det som jag missat tidigare. Utan att stressa alltför mycket.

    Strax: Äta ugnsbakad lax med bulgur och citronsås. Jaummmiii!

    Sedan: Plugga lite eller läsa tidningar. Hmmm, svårt val ;-)

    Senare:
    Bio med M.


    Stackars kille!

    Stackars kille!

    I
    expressen står det om denna kille.

    Dagens schema

    Tidigare: Plockat bort allt julpynt och röda dukar och annat julpyssel. Så tomt det blev överallt!
    Badat med badkulor i badkaret, länge. Gud så skönt det var!
    Ätit thaisoppa med paprika, rödlök och räkor.
    Surfat runt lite på favoritbloggarna + beställt Haléns-katalogen.
    Tvättat och plockat ned torr tvätt.

    Nu: Leta fram lite skolarbete, plugga.
    Maila mina lärare.

    Sedan: Läsa ut min bok. Se på tv. (fredagslyx)

    Telefoner

    Nu har jag blivit sådär stressad igen så att jag inte klarar av att svara i telefonerna. Idag är alltså både hem- och mobiltelefonen avstängd.

    Jag vill gärna komma ur denna negativa stress snart. Snälla låt mig få lite lugn och ro!

    Dagens goda

    Vaknade till solsken idag, men tyvärr så hade solen gått i moln tills jag han komma utanför dörren. Tog en promenad runt bland villorna med M och gick sedan och handla på ICA. Lagade Thaisoppa med räkor, mums!

    Har läst nya Hennes och Elle idag. Slappat och ätit paranötter.

    T ringde för en stund sedan så jag ska hem till henne ikväll och äta middag. Det ska bli kul!

    Nu borde jag plugga men jag vet helt enkelt inte om jag orkar... hehe... bara slappa hela dagarna. På måndag börjar allvaret igen. :-/

    F*n!

    Jag kommer inte fixa tentan som är imorgon så jag kommer satsa på den som är nu på lördag istället. Den måste jag ta och därmed basta! (stampa i golvet)

    Dagens

    Tidigare: Varit på torget och shoppat en tröja och ett par strumpor på Carlings sedan gick jag förbi Åhléns och köpte badbrus (i mängder) + gulgglitter-eyeliner och ett nagellack.
    Varit på bibblan och lånat jöken-böcker.
    Ätit på McDonald's.
    Surfat på internet i mängder.
    Skrivit upp mitt nya schema i almanackan.

    Nu: Plugga + äta något vettigt.

    Sedan: Läsa "Det blod som spillts" av Åsa Larsson.


    Idag händer det inte mycket

    men lite skolarbete och matlagning blir det.

    NU!

    Har jag äntligen bestämt mig. JAG skiter i dig! Det kunde ha blivit något riktigt bra, men du såg till att du sumpade det rejält. Efter gårdagens bravader så är jag helt säker. Du beter dig som en riktig skitstövel! Hoppas att du inser det någon dag! för din egen skull... Haha, nu ska jag ut och leva, jiiihaaaaaaaaaaa!!!
    Äntligen är det över ! ! !

    Varför?

    Varför var du tvungen att höra av dig igen efter vårat "samtal" för ca ett år sedan? Det hade ju äntligen börjat lossna för mig då, skolan började rulla på osv. Jag fick styrka/energi av att vara arg på dig då, vilken jag sedan lyckades använda på ett positivt sätt. 
    Nu känns saker och ting bara ledsamt, skolan går trögt igen osv. Varför hör du av dig? Njuter du av att plåga mig? Är du helt känslo- kall/lös? Nu har du ringt mig onsdag, fredag och måndag. Vad vill du? När jag frågar så beter du dig bara som om du inte bryr dig. Varför frågar du så mycket om mig, när du ändå inte vill lära känna mig? Varför berättar du så mycket om dig själv för mig (utan att jag ber om det?) när du sedan efter ett tag ljuger om saker som du redan berättat om? Förstår du inte att jag fattar det?
    Jag förstår mig inte på dig! Lik förbaskat så har jag så svårt att koncentrera mig på andra saker nu, som skolan och liknande. Du äter av min energi. Sluta genast! Jag vill vara fri! Snälla hjärna låt mina tankar försvinna nu...

    Prison break

    ska jag titta på ikväll. Annars så sitter jag, som de flesta andra studenter i dessa tider, och råpluggar inför tentor (+uppsatser) nu så en paus ikväll känns välbehövligt. Huvudpersonen (+hans bror) är dessutom skitsnygg så det är inte helt fel med lite ögongodis heller. Haha

    Bra skrivet angående studiemedlen!

    Karolina har idag skrivit bra saker angående studiemedlen för studenter. Snälla politiker, GÖR NÅGOT!


    Usch

    Idag känns allting bara skit. Har ingen att prata med heller. Alla verkar vara upptagna idag. :-(

    Ett litet

    test som jag hittade hos Karolina.

    Mitt resultat:



    Brainy Kid
    In high school, you were acing AP classes or hanging out in the computer lab. You may have been a bit of a geek back then, but now you're a total success!
    Who Were You In High School?


    Vem var du?

    Bio

    image109 Denna film såg vi ikäll. Helt ok film, faktiskt! Trots att några ointelligenta småbarn satt och pratade och fnissade igenom hela filmen. Jag satt och hoppades att någon som satt närmare dem än vad jag gjorde skulle kasta ut dem eller be dem knipa käft. Men tyvärr var det ingen som gjorde det.

    image110

    Hjälp, min snurriga dag...

    Jag och mitt nya kök går inte ihop! Det är för stort, för rörigt för ologiskt. Jag som är pedant hur kan det bli rörigt? Förut hade jag gasspis nu vanlig men det funkar inte. Pastan kokade först över sedan kokade den inte alls och efter det så kokade den för länge och nu har den bränt fast. Köttfärsen är söndermicrad. Hur använder man micron så att maten går att äta efteråt?

    Fick ett skumt mail av en klasskompis förut. Hjälp! Vad är det jag missat? Orkar inte. Snart ska jag ut i verkligheten, gå på bio, så jag skiter i det idag. Måste bara återgå till min förstörda middag först.


    Dagens

    Tidigare:
    Pratat i telefon med T i 2,5 timme.
    Käkat pasta och köttfärsås.
    Mailat och surfat lite.
    Telefon-terroriserat okända människor i ca 2 timmar ( = jobb).
    Ringt F och T (inget svar :( ).
    Hälsat på C och N.

    Nu:
    Excel-jobb + käka vitlöksbröd.

    Senare:
    Se på tv.
    Sova.

    I fredags

    ...träffade jag honom igen. Kändes ganska bra. Det var mysigt. Men sen fick han besök från New York kl.01:20 på natten, så då körde han ut mig :/. Han var dock lite omtänksam då han frågade hur jag skulle/kunde ta mig hem. Men jag blev ändå lite ledsen över det... Varför är det så jobbigt med känslor ibland?

    Gjort idag

    Tidigare:
    Storhandlat; kylen gapade tom i morse.
    Läst GP; äntligen har prenumerationen som jag fick av pappa börjat.
    Tvätta två maskiner med tvätt.
    Läst bloggar.
    Ätit på McDonald's.
    Gjort halva "jobbgrejen"; en form av undersökning för en stor bilfirma.
    Pratat med E.
    Mailat några vänner om möten nu i veckan.
    Ätit en halv påse "Dumle Choco".

    Nu:

    Bloggat lite.
    Äter ännu mera Dumble-kolor.

    Senare:

    Läsa i boken "Det blod som spillts" av Åsa Larsson.
    Sova.


    Mina nyårslöften

    • Plugga mer (så att jag blir klar med skolan någon gång)
    • Vara snällare mot mig själv (= träna och äta regelbundet)
    • Försöka lära mig att säga "nej" mer (= göra det Jag vill och inte det som andra vill att jag ska göra)
    • Försöka stressa mindre (= försöka äta och sova på regelbundna tider)
    • Ha kul!!!

    hits