Ångest

Uuuhh, idag är det fullt upp här. Vi har enormt mycket skolarbete att göra till imorgon och jag har knappt börjat. Jag är så trött hela tiden och har ingen matlust alls. Känns jobbigt. Något positivt från förra veckans läkarbesök är alla fall att jag ska få rehabiliteringträning (akupunktur och någon annan form av träning (?)) och medicin mot min ryggvärk. Hoppas nu bara att det hjälper! Enligt läkaren så är mina muskler konstant spända vilket betyder konstant värk oftast med en härlig huvudvärk som följd. När jag nu kommer börja rehabiliteringsträna så kommer jag att få en 40 gånger så kraftigare träningsvärk än normalt. Detta låter superkul! ;-)
En sak som är jobbig med värken är att den inte syns utanpå vilket gör att jag får höra ett evigt ifrågasättande om varför jag inte orkar eller kan göra vissa saker. Värken dränerar mig nämligen på all energi så en vanlig (värk-)dag kan jag vara tvungen att välja mellan att damsuga eller plugga (en timme), för energin, den lilla jag har, räcker inte till båda sakerna. Eller som ibland när jag bara klarar av att bära hem maten från affären men sen kan jag inte laga den utan måste gå och lägga mig istället.

Jag vill bli "normal" igen. Helst igår.


En liten rebus att bita i!

Detta lilla roliga tidsfördriv hittade jag hos Glamourprinsessan...

Äntligen!

Maktskifte, YEEESSSS! Lite nya människor att titta och lyssna på kan verkligen behövas nu när "Niveamannen" (fet & dryg) utgår.

Baby nummer 2?

Om detta stämmer så säger jag: Grattis Brittan!

Ett litet test var längesedan!

Your Inner Child Is Surprised
You see many things through the eyes of a child. Meaning, you're rarely cynical or jaded. You cherish all of the details in life. Easily fascinated, you enjoy experiencing new things.
How Is Your Inner Child?

Veckans schema

  • Ringa doktorn
  • Fixa tandproblemet
  • Kolla upp att arbetade timmar stämmer i lönespecen (sommarens)
  • Boka tider i oktober (jobb)
  • Köpa och plantera ljung
  • Göra klart garderoben/klädkammaren

Update 06-09-12: Äntligen! Har jag fått ringt det där jobbiga samtalet till doktorn. Så nu ska  man på utredning också.


Häxjakt?

Vad de håller på och tjatar om denna unges ursprung, hår och what ever! Om jag var Suris föräldrar så hade jag aldrig mer ställt upp inför pressen eller i offentliga sammanhang mer. Jag förstår verkligen om de håller sig undan numera.

Anna Nicole Smith

Jag har aldrig varit någon stor fan av henne men ändå så tycker jag att hon förtjänar bättre än detta.

Söndag igen

blond

Nu har man gått och blivit blondin. Vad har hänt med världen egentligen?


hits