Julklappar

Egentligen gillar jag inte att få julklappar. Tycker det är roligare att ge bort saker än att få. Men i år fick jag en annan form av julklappar. Muntliga.

Några vänner har vid olika tillfällen gett mig ärliga kommentarer som värmer mer än vilken fin pryl som helst.
"- Du ser ut som en fräsch nyponros fastän du är bakis."
"- Nu är den gamla Lindsay tillbaka som jag en gång lärde känna."
"- Du är fin som du är...ett leende kan göra så mycket....insidan lyser igenom."

TACK! Mina goa vänner. Det värmer. Efter att året började så hemskt så känns det som om det kommer sluta desto bättre!

Gott slut till Er alla!

Rea

Idag vågade jag mig in till stan för en stunds rea-shopping. Men som vanligt, så hittade jag bara kläder som det inte var rea på, som jag ville ha.

En liten "mojäng" till min iPod blev det  alla fall och några DVD:er, så nu är jag ganska glad ändå!

                       
                                


Julafton

God Jul alla söta människor!

önskar
Lindsay

Hysterisk shopping

Idag var vi inne i stan, C och jag, och shoppade de sista julklapparna. En lunch med trevlig pratstund fick vi också. Entrecôte med klyftpotatis. Ljuvligt!

På vägen hem stötte jag på en gammal pojkvän. Det var skönt att se att jag ÄNTLIGEN kommit över honom helt! Fast en trevlig pratstund fick vi allt ändå. Han ligger mig, trots allt, ändå varmt om hjärtat fortfarande och kommer så göra resten av livet.

Jag måste ha varit väldigt snäll mot mina ex-pojkvänner för när jag kom hem till lägenheten så låg där ett litet sött julkort från ytterligare ett ex. Hehe. Brukar folk skicka julkort till sina gamla "ragg"? Jag menar är det bara jag som inte gör så???

Sen drog ett fyllo tag i mig på hemvägen och kysste mig på kinden... så nu måste jag tvätta den med klorin... God jul alla söta internetare! :-)

Nu är det dax

Idag gjorde jag en bokbeställning från Bokus. Man vill ju ha något kul att sysselsätta sig med under den regniga och mörka julen... Dessa böcker blev det den här gången:

"Martina-koden" av Martina Haag (Läst)
"Skam" av Karin Alvtegen (Läst)
"Tusen skärvor tillit" av Helena von Zweigbergk
"Vackra flickors lott" av Alexander McCall Smith (Läst)
"Zahiren" Paulo Coelho

Någon som vet om de är bra?

Sängen och boken väntar på mig nu.... Sov gott alla söta människor! :-)

Julen är snart här

Så nu har man flängt runt på stan igen efter julklappar. De flesta är ordnade nu fast idag kom jag bara hem med ett par stövlar. Till mig. :-)

Imorgon är det dags för glöggfest hos några goda vänner. Vem vet kanske dyker det upp något oväntat kul då?


Kamben

Nu blir det mat, kamben med goda tillbehör. För övrigt har dagen mest handlat om tvätt och städning. Efter maten ska jag försöka fixa klart min inlämningsuppgift i xml. :-)

Jul?

Igår var det första advent men eftersom jag inte varit hemma på hela helgen så har jag inte hunnit julpynta ännu. Måste man inte ha julpyntat nu? Jo, förresten jag har en julstjärna, från IKEA, som hängt kvar i fönstret sedan förra julen så jag har lite ändå... Det är bara så mysigt med alla ljusstakar och ljus så jag längtar. Jag vill ha mys nu!

Tentadax

Idag är det tenta igen. Tur att det är hemtentamen så jag slipper gå ut i det gråa vädret. Xml står på schemat hela dagen.

Barnvaktsdag!

Ja, ikväll ska jag vara barnvakt åt en helt underbar 5-åring. Vi ska äta  tacos och mysa i soffan med film och godis. Hoppas att ni får en underbar lördagskväll!

hits