Jadu

Nu: Äta + diska.

Sedan: OK + posta julkorten.

Senare: Se på tv + plugga.

Jiiihaaaaaaa!

Mina favoritbloggar/hemsidor




 


Var?

Är min disiplin... Jag kan inte koncentrera mig på något längre. Skolarbetet bara jag "glömmer bort". Sitter och surfar på internet i evigheter och vips så har hela dagen gått. Gaaaaaaaaahhhh! Jag blir galen! Var hittar jag disiplinen och koncentrationen igen? Var är du?


Idag

ska jag posta julkorten, hämta paketet från H&M på OK, plugga java och försöka börja med de andra uppgifterna.

Nu: Laga mat.

Dagens roliga

Skola, skola och skola. Hjälp! jag drunknar snart i den här skiten... =(

Vad jag vill...

...ha:
En pojkvän
En egen familj
Ett eget hus
Ett nytt jobb (som är bra betalt och som jag framförallt trivs med)
En massa nya böcker med tillhörande snygga bokhyllor
En massa vänner (eller fler än vad jag har idag)
En massa mer tid som jag kan ha för att umgås med alla mina goa vänner
Mer pengar

...göra:
Umgås mer med mina vänner
Ordna massa roliga fester och middagar med dem
Läsa mer böcker (skönlitteratur inte skolböcker just nu)
Resa mer
Shoppa snygga kläder och annat jox
Förlova mig
Renovera sommarstugan
Köpa saker till mamma och pappa
Umgås mer med mamma och pappa
Umgås mer med mina övriga släktingar
Hångla med någon sötis (hehe)


Förra onsdagen

ringde Han igen. Vi var och fikade i city, offentligt. Vad har hänt nu då? Han berättade om alla sina planer osv. Frågade till och med om jag ville följa med på en resa till helgen.
Var det inte Du som sa "Det finns inget mer jag skulle vilja göra med dig!" för ett år sedan. Jag fattar ingenting? Må det vara en ond dröm eller?

Just nu...

...läser jag "Å andra sidan" av Marian Keyes. Ajabaja, jag skulle ju plugga...hehe och nu sitter jag här igen istället. Vilket skämt!

Juligt

Nu börjar vi få lite mer ordning här hemma efter flytten. Igår köpte vi en gran och så har vi tagit fram tomtar och adventsljusstakar också. Det mesta som skulle till källaren har vi även burit ned. Nu är det bara några kartonger kvar i bristen på vitrinskåp och bokhyllor. Men snart så!

I måndags köpte jag gardiner till vardagsrummet på Åhléns men jag har inte kunnat sätta upp dem eftersom vi inte har någon gardinstång som är tillräckligt lång. :/ Men det ska vi väl hinna fixa innan jul allafall. Köksgardiner har vi också sett ut på Hemtex, röda och vita panelgardiner blir det .

Idag möblerade vi om lite i vardagsrummet, det blev ganska bra. Jag hade gärna haft ca 1 meter bredare v-rum, men så är inte fallet så detta får duga tills vi kommer fram till något bättre.

Nu: Skolarbete.

Sedan: Lite tv-tittande (Homestyling) + diskning.

Senare: Klä granen.

Usch!

Idag fick jag mail från mitt ex. Jag blev skitglad! Sedan började jag gråta. Jobbigt! Allting känns så definitivt. Vi kan aldrig träffas mer. Jo, om det tar slut mellan han och hans tjej någon gång. Vilket lär dröja för de har precis köpt hus. N, jag saknar dig något enormt. Du är ju min vän. Varför är livet så hårt ibland? Jag vill ju bara att du ska ha det bra. Därför respekterar jag att vi inte kan ses mer. Men lik förbannat så är det jobbigt ändå. Vi är ju så lika. Vi har ju så kul ihop. Det har du ju sagt till mig också. Men varför kan hon inte acceptera att vi är vänner? Jag mår illa av detta. Mitt hjärta blöder. Mår dåligt av att jag ibland önskar att ni gör slut, bara så att vi kan umgås som vänner igen, för jag vill ju att du ska ha det bra och vara lycklig.

N - Jag saknar dig av hela mitt hjärta! Jättekram till dig! Jag älskar dig!

2:a advent

och vi har inte satt upp en enda julsak ännu. Hinner ingenting för denna skol-stress. Och jag som tycker att det är så mysigt med tomtar och ljusstakar och annat julkrafs... buhuuuu.

Idag har jag varit på födelsedagskalas hos N. Han fick en brödrost av mig. Mysigt kalas! Ville aldrig åka hem till min omysiga "plugg-hörna". Men till slut var jag tvungen att inse fakta och inse att skol-arbetet inte gör sig självt, även om det nu hade passat utmärkt just nu... haha.

Nu: Skol-arbete igen.

Äntligen!

Nu fungerar allting igen. Trots en gnagande oro över mina studier så känner jag mig ganska lugn idag... vi får se hur länge det håller i sig?!?!

Jag kom precis på att jag har glömt att köpa en födelsedagspresent till en person som jag ska på kalas till imorgon. Och nu måste jag göra skolarbete och kl.16 börjar jag arbeta. Jobbigt! Måste leja någon snäll själ (stavas det så?) som kan hjälpa mig. Hmmmm

Vi börjar komma i ordning lite grann nu efter flytten, men det är ändå mycket kvar att göra. Samtidigt som en oro inom mig har börjat gnaga: Jag har valt fel, jag har valt fel.... Känner mig lite ångerfull nu. Undrar om mitt liv kunde sett ut på ett anorlunda sätt om jag hade gjort ett annat val vid förra flytten 2003???????? Undrar om jag någonsin kommer få ett riktigt och ärligt svar på det???? Jag blir galen snart över denna ovisshet! Åren går... typ.

Måste skärpa mig nu och börja jobba med skolarbetet. Därmed basta!

Bredbandsbolaget = skit-bolaget eller bajs-bolaget kanske

Först idag fick jag igång min bredbandsuppkoppling. Nu upptäckte jag precis att min hemtelefon fortfarande inte fungerar och den är också vi Bredbandsbolaget....ÖÖÖööööhhhh, sucka väldigt högt, tungt....

Efter många och långa samtal till Bajs-bolaget så visade det sig idag att de hade kopplat in bredbandet till grannen under oss.

Jag vill ha ekonomisk kompensation för allt mitt lidande över att min skola går åt helvete pga detta. Jävla inkompetenta företag! Ett flertal gånger under mina samtal till dem så har de startat om och testat min inkoppling. Och ALLA gånger utom sista så har ALLA sagt att det SKA fungera, trots att jag inte ens hade fått rätt modem från början.

JÄvla skit, helt enkelt!


hits