Kvinnor jag beundrar

  • Martina Haag för din tokroliga humor.
  • Linda Skugge för din sköna, ibland något ironiska, humor.

Förjävligt

Det svenska rättsväsendet är bara skit, tycker jag. Häromdagen (jag tror det var i måndags) hörde jag någon gubbe säga på tv att man håller på att tappa tron på det svenska rättsväsendet. Idag fick jag det återigen bekräftat då jag hörde på radio om denna "smarta" motivering.


Stugan som ska målas om

Stugan

Visst är den fin?

Färg igen

Idag köpte jag den. Till slut orkade jag inte tjafsa mer om hur mycket vi skulle ha av allting. Jag sa bara en mängd och fick ett pris och körde på det. Fixade också så att färgen kommer upp till sommarstugan imorgon. Det ska bli roligt att se hur mycket de har målat på måndag när jag kommer dit. Förmodligen ingenting, då de även ska byta köksfläkten i helgen. Hoppas att det regnar som fan hela helgen. Hehe....... Så jävla skönt att det är över nu.


Färgen och lite annat

Nu har vi äntligen kommit överens om en färg till sommarstugan. En beigebrun ljus färg blir det med vita knutar och foder. Det kommer att bli så fint när det är klart! Nu ska vi bara komma överens om ett inköpsställe också. Jag har en kontakt och de andra har ingen, men ändå ska de tjata om olika saker hela tiden. Blir så trött på detta tjatande hela tiden. Det är helt okej att tjata om det är befogat, men eftersom de ändå inte kollar upp några andra inköpsställen och deras priser, så har de ju inget att jämföra med heller så då behöver de ju inte tjata på mig som är den enda som verkligen har kollat upp priser på färgen. Jag blir bara så trött. Jag jobbar ju vareviga dag också och de har ju till och med semester nu, och ändå är det jag som ska göra allt och ta reda på allting hela tiden.

 

Till mitt andra "problem". Igår fick jag varken sms eller telefonsamtal heller. :-(

 

Jag har inte bestämt ännu vilka omtentor jag ska göra i augusti. Jag skulle ha behövt att göra en tenta per dag för att komma ikapp men så blir det nog inte. Det kommer jag aldrig orka heller. Men jag vill så väldigt gärna bli klar med skolan om ett år. Jag vill ha ett heltidsjobb nu!!!

 

I eftermiddag blir det IKEA med S och K. Ska bli skönt att träffa några kompisar och tänka på annat.


Inte ens ett litet tack

Kunde du inte ens sms:at ett litet ynka tack till svar igår?!?!?! Kände mig ledsen, kränkt och jävligt förbannad igår...

Livet suger

Just nu suger det som f-n!!!  Jobbar gör jag. Omtentor har jag, snart, alltför snart. Hur ska man orka plugga till dem när man aldrig har råd att vara ledig? Regna ska det göra imorgon och resten av denna veckan, så något strandslappande blir det väl inte på onsdag och torsdag när jag ska vara ledig. Resa någonstans i sommar har jag inte råd med. A-kassepengarna räcker ju inte ens till räkningarna. Undrar om jag kommer kunna ha något födelsedagsfirande i år? Varför kan inget bli som man önskar någongång??? Jobbigt.

Avis

Jag hade velat vara på Liseberg med med dig igår. Eller så hade jag velat vara med dig på bröllopet i H som du var på igår. Varför känns livet så tungt just nu? När ska det vända?

Han ringde idag igen

Jag blev nästan löjligt glad i eftermiddag när han ringde mig igen. Trots att vi nästan inte hann prata något eftersom jag jobbade då. Vi sa att vi skulle höras i veckan igen. Jag måste bara få träffa honom snart!!! *sakna* Kanske det kan bli imorgon då jag är ledig??? Längtar...


Samtal igen

Ja, nu har vi återigen pratat in på varandras telefonsvarare i nästan en hel vecka i sträck, utan att ha växlat några vettiga ord till varandra. Hur ska detta sluta???

Helgen

Tältprojektet i fredags var enormt kul, även om låtvalen kunde varit lite bättre.

 

I lördags var jag på 30-årsfest. Där träffade jag på en gammal kompis som har bott med sin kille i London i 6 år, men nu flyttat tillbaka till Sverige igen. Det var skönt att höra att de inte råkade ut för terrorattacken förra veckan. I 6 års tid hade hon nämligen tagit tunnelbanan, varje morgon (!), vid en av stationerna som blev utsatta för bomberna.

 

Igår var det 20-årskalas för min systerdotter på Tjörn. Badade gjorde vi och grillade god mat. Jag han även med en tur bort till våran sommarstuga för att kika på den nyinförskaffade båten.

 

Efter att ha arbetat hela denna underbara dag så ska jag nu kika lite i mina nyinförskaffade tidningar. Kanske hinner man med ett och annat korsord också innan John blund kommer?!?!


Varför...

...vill alla dissa mig ikväll? Blir bara så förbannad! Först var de på men när någon skulle gå hem så fick någon annan plötsligt "huvudvärk" och skulle också åka hem. Alltså, ibland kan par vara så j-la tråkiga! Fast nu berodde det ju inte på det.

 

Imorgon måste det bli bra väder för då ska jag åka och bada. See ya!


Säger bara två ord till...

JÄVLA TERRORISTER!!!!

Det sämsta jag någonsin sett!

Visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag såg denna video ?!?!?! Jag bestämde mig raskt för det förstnämnda. Detta är ju tragiskt, helt enkelt. Dessutom så råkade jag av en händelse även befinna mig på Trägår'n när hon debutuppträdde med denna låt. Behöver jag nämna att hon blev utbuad från scenen....(Trägår'n) :-D

Telefonsamtal

Han ringde mig idag igen på mobilen. En halv signal bara. Jag ringde upp efter ca en 30-40 min, men då svarade han inte. Jag pratade in ett meddelande på hans mobilsvar och sa att han får ringa mig igen. Det gjorde han inte. Blev lite ledsen över det. Samtidigt som jag fortfarande undrar vad han ville? Han kanske bara ringde fel, ringde upp av misstag eller så vill han bara jävlas med mig...

 

Måste dra, tvättstugan ropar.


Betyg

Äntligen har de registrerat betyget för Inferensen... Är så glad, så glad idag så jag vill bara hoppa omkring som en tok!!!

Pöss, alla söta!


Onsdag

Idag är jag helt ledig, äntligen!! Hade tänkt ta mig ut till havet idag, men vi får se hur det blir med det. Känner mig helt dödstrött i kroppen så jag orkar inte ila iväg till någon buss. Kanske kan jag få bilskjuts om jag ber riktigt snällt? Jag har ändå lyckats tvätta två maskiner idag och gjort lite andra småsaker som jag tänkt fixa med länge.

Nu måste jag tyvärr gå...


Kan inte sluta tänka på en viss person...

Jobbigt vill inte tänka på dig. Vill inte. JAG VILL INTE DET!!! men kan inte sluta. Jobbigt som attan!

Önskar att du hade samma känslor för mig som jag har för dig! Varför ska kärlek alltid vara så svårt??? Och vad gör jag för fel???


Lite ditt och datt....

Ja, så var den här dagen över också. Jobbade från 8.30 till 19 pga att den j-la kylen i butiken gick sönder. När arbetsdagen var slut åkte jag ut till båten en sväng, åt god thai-mat, löste lite korsord och försökte ta det lugnt. Vilket var otroligt svårt då jag känner mig så stressad nu. Jag har känt mig sådan hela veckan och jag vet inte varför jag är så stressad. På något sätt känns det som om hela livet springer förbi och skrattar åt mig. Hjälp! jag hinner inte med allt som jag vill göra.

 

Igår var jag och E ute vid havet och gottade oss en stund. Sedan åt vi thai-mat och löste korsord. Det var roligt att träffa henne igen då det var några veckor sedan sist. Det är så avslappnat jämt när vi ses. Köpte föresten fler böcker igår;

  • "Sorgmantel" av Unni Lindell
  • "De nakna kvinnornas ö" av Inger Frimansson
  • "Minnets labyrint" av Elizabeth George

Hur ska jag hinna läsa dessa nu då?!?! Jag har ju knappt börjat på någon av de åtta som jag köpte häromsistens.

 

I fredags shoppade jag loss lite, fick bland annat tag på billiga bh-ar i min storlek(!) så jag var tvungen att köpa 4 stycken likadana. Köpte några trosor, lite kläder på H&M och lite reaprylar på Body shop.

 

Imorgon tänkte jag gå upp tidigt för att ta mig ut till havet och sedan väntar jobbet kl.16 igen...


hits