5 år

...ger jag det. Då ska det vara fixat. Eller ja, jag ska ha fixat detta:
  1. Vara klar med studierna.
  2. Körkort.
  3. Ett riktigt arbete.
  4. Thailand.
  5. Barn.

Facebook?!?!?

Blä... Ångrar att jag lagt till vissa människor. Det bara påminner en om gammal skit. Gamla tider. Det är ju nu som gäller. Nu. Nu... nuuuuuu.

Jag måste rensa lite. Bums!

Idioter!

Jag är trött på all skit man får hela tiden. På jobbet. Här hemma. I skolan. Varför? Vad är det som händer? Hela ens liv bara besudlas av dessa påhopp hela tiden.

Dår-magnet, någon???

Ångest!

Urk. Har varit så glad idag. Friskare än på länge och allt. Men så kommer man hem, äter, ser lite på Idol-skiten och sen sätter man sig framför datorn och då slår det till. Helt plötsligt. Åker rätt ned i gropen igen. Illamåendekänslor bubblar upp ur mitt inre och suckarna börjar rycka i mungiporna.

Det måste vända snart. Måste. MÅSTE! En dag ska jag skriva mina memoarer. Inte här. Helt anonymt. Jag ska berätta om hur det var att vara ihop med "Carl Gustav" även kallad "Kungen". Av sig själv.

Jag borde lyssna mer på musik. Har blivit alldeles för lite av den varan på sista tiden. Bums. Nu. NUuuuuuu... sätter vi på lite. Goooddddiiiiiiiii...

Ja, ja, jag ska kanske ta tag i den där laborationen nu, så den blir klar till i morgon. Blä... Fast skönt när det är över!

Ny bok!

Häromdagen lyckades jag knipa åt mig Peter Robinsons senaste för 49 kr på Bokus.com.

   Grymt bra! =)

hits