Så...

nu har man börjat packa lite inför flytten också. Vi har börjat laga tapeten i hallen och i sovrummet också. Skönt att det börjar komma igång nu.

En helt vanlig sunkig måndag

Idag har jag varit på bibblan och lånat "Mossvikenfruar" av Emma Hamberg. Köpte kycklingsallad på Kohle's (stavas det så?) och så knep jag med mig en Metro hem.

Har på mig idag:

  • militärgrön t-shirt med New York-tryck från Gina Tricot
  • lila strumpor med snobbentryck från H&M (eller var det Lindex?)
  • spräckliga string med snobben & Monday-tryck från H&M Rowells
  • urtvättade marinblå pjamasbyxor med snobben på bakfickan från H&M

    Haha så fin man kan va då?!?! *asg*
Ikväll blir det bio med E. Vi ska se "Kalle och chokladfabriken".



Jag glömde...

ställa om klockan i morse. Men nu är det fixat. =)

Tack,
rita!!!

Ränna och annan skit

Ja då fick man "ränna" av restaurangbesöket i fredags så igår blev det inte mycket flyttat. Suck. Ja, ja idag hoppas jag att det är bättre i magen då vi ska fixa med tapeter och annat flyttstök.

Ikväll blir det förmodligen bio med E. OM jag nu inte blir sämre igen!!!

Borde plugga lite oxå :/

I fredags natt fick jag för mig att ringa Han men han svarade inte som tur var. Jag var lite lätt sur kan man kalla det. Han ringde typ en fjärdedels signal igår på dagen. Varför ringer han inte riktigt istället? Mongo?

Fredag igen

Idag: Ppluggande, färgning av ögonbryn, hårtvätt plus eventuell lockning av håret inför kvällens utgång.

Nu: Göra mig iordning för att gå en promenad samt knipa en Metro.

Imorgon: Hjälpa G att flytta.

Söndag: Plugg + fixa tapeterna.

Vad ska man hitta på nu då?

Nu: Äta + titta på inspelade Desperate Housewives från tisdagen.

Sedan: Försöka göra lite skolarbete + titta lite mer på tv. Hehe

Ja, vad händer idag då?!?!?

Har fixat länkarna som inte fungerade i gårdagens inlägg + bilder istället för en del av dem.

Lunchat på Asienköket med C, vi åt sushi. Gick en sväng på stan efteråt och spana på kläder till imorgon men hittade inget. Kilade förbi Systembolaget på vägen hem. Fick visa legitimation, som vanligt...Hallå jag fyllde 30 år för ett tag sedan.... Nu börjar det liksom bli pinsamt. Tjejen i kassan blev helt röd i fejjan + nickade lite blygt åt mitt id-kort. Men vad ska jag göra? Låta en traktor köra över ansiktet? Det kanske ger lite rynkor...Hmmmmm.

I'm a Lamborghini Murcielago!

I'm a Lamborghini Murcielago!

You're not subtle, but you don't want to be. Fast, loud, and dramatic, you want people to notice you, and then get out of the way. In a world full of sheep, you're a raging bull.

Take the Which Sports Car Are You? quiz.


Hittade detta test hos Maria.


Lite mer kläder

Den här tröjan


och den här blusen


blev det också beställt igår från
H&M.


Nu...

tänker jag strunta i den här skiten och äta honungsmarinerade revbensspjäll med bulgur och tzatziki. *Mums*

Men det var då själva f*n...

Varför kan man inte ens heja på vissa killar utan att de tror att man är störtkär i dem??? Jag blir så förbannad. Vi går i samma klass så ibland måste vi faktiskt, i alla fall av ren artighet, prata med varandra. Vi har ungefär träffats ca tre gånger den här terminen. Jag känner inte dig. Och ändå får jag dessa smått porriga meddelanden varje dag på min MSN. Jag får väl ta och radera den snart. Fan jag blir så jävla trött på sådant här!!! :-/

Oooohhh god

Daniel Lemma är guld. Trevlig är han också. Ger extra plus i kanten. :-)

Ännu mera shopping


Detta linnet

och det här inhandlades oxå från H&M.

Byxor

Jag beställde dessa 

 också från H&M.

Tröja

Igår beställde jag denna tröja från H&M.

En helt jävla vanlig onsdag

Idag har jag varit hos B igen. Fick pratat lite grann om vissa bråk och drömmar och liknande. Han tyckte att jag det verkade som om jag står upp bättre för mig själv och att jag skrattar mer och kan vara ironisk, vilket är bra. Han tyckte att jag hade förändrats. Friskhetstecken. Tjohooo!!

Svängde förbi frisören och bokade en tid för färg och klipp. Äntligen! det behövs verkligen.

Igår kändes det som om allt gick emot mig. Inget gick min väg helt enkelt. Datorn kuka ur. En spårvagn plus två stycken taxibilar höll på att köra på mig. Grann-fan kom och ringde på och ville kolla på lägenheten i nästa vecka. Till på köpet var hon riktigt oartig och otrevlig också. Jävla kärring! Hon ska vara tacksam och glad över att vi flyttar så att hon "får" den här lägenheten. Sedan bråkade jag med M igen. Helt onödigt och löjligt. Han kom hem kl. 5 i morse. Hallå! kan man inte ringa och säga det?!?!?! Ursäkta jag blir lite sen, eller nå't liknande. Jävla idiot!

Jag träffade Han igår. Ganska ok, men förstår mig inte på fanskapet. Han sa att han inte var på hockymatchen förra måndagen utan befann sig på Hammarby-IFKGöteborgsmatchen i Stockholm istället. Bullshit, jag såg ju dig! Jävla idiot! Vilken anledning har du att ljuga för mig om det???

Idag blir det en föreläsning och sedan ska jag försöka släpa mig iväg på en Bodypump på
SATS. Lite tv blir det också ikväll hade jag tänkt, Roomservice, OC och Paradise Hotel. Kvalitetstv...hehe.

Helgen + idag

Helgen var väldigt lugn. Jobbade lördag, var en sväng förbi IKEA och softa på kvällen. Kikade lite på H&M igår, åkte en sväng till frölunda efteråt, käka på Bk och försökte plugga lite på söndagskvällen. T ringde igår och vi tjötade en del om "mongosarna". Det är kul att vi fått lite bättre kontakt nu. Samtidigt som jag vet att hon inte har någon annan hon kan prata om detta ämne med.

Idag har jag varit på bibblan en sväng och sedan försökt plugga lite.

Vill att Han ska ringa snart!

Jag saknar dig så!

Ööööööööööhhhhhh

Varför är alla killar så störda??? Jag orkar inte slösa mer energi på dem!!!

Dagens tur

Idag blev det lite, lite skolarbete gjort. Jippi! Tror tyvärr ändå inte att vi hinner klart arbetet i tid. Det går så otroligt segt nu. Jag känner ingen motivation över huvud taget längre. När skolan är slut så är det ju inte några garantier att man får ett jobb heller men man har studieskulder upp över öronen. Jag funderar på att ringa den däringa snubben på Gotland och fråga om han ställer upp med ett lån, förhoppningsvis tar han ut lägre ränta än vad CSN gör? Hallå, det rör sig bara om en sisådär 3-400 000 kr. Snälla!!!

På eftermiddagen var det fika med några kompisar på café och diskusion om diverse 30-årsfester. Nu på kvällen har jag chattat på msn och glott lite på tv. Jag skulle spela in några tv-program också, men när jag skulle kolla på dem så upptäckte jag att jag hade spelat in från helt fel kanal. Suck!

Jag vill att en viss person ska ringa snart så att jag kan få skälla ut honom! NU!

En helt vanlig onsdag

F*n, igår vaknade jag med frossa och ont i halsen. Masade mig iväg till Apoteket för att köpa värktabletter. Knaprade Alvedon och Ibumetin resten av dagen. Idag känns det faktiskt bättre, men tyvärr inte helt bra än. Jag vill gå och träna imorgon så då måste det vara bra igen.

Tidigare idag var jag hos B, det var ok. Två veckor sedan sist. Vi pratade lite löst om "allt". Kändes ok. Efteråt ringde jag till doktorn för att beställa tid och såklart hade de utbildningsdag idag så man kunde inte beställa någon tid utan fick återkomma imorgon istället. Puckat, jag måste ha ett nytt recept nu. Panik!
Resten av dagen har bara lunkat på. Inte fått gjort något särskilt utan bara surfat runt lite och hoppats på att en viss person skulle ringa. Men icke. Här är det tyst som i graven.

Nu är det lax och ris med citronsåsdax!

Ishockey

Idag har vi shoppat lite mat, tagit en liten tur på stan och sedan nu ikväll blev det ishockey med L som hade fått 2 stycken gratisbiljetter till Frölunda - HV71 i Scandinvaium ikväll. Tyvärr förlorade Frölunda med 1-2. Himla synd!

Igår när jag var på kalaset så hade en viss man ringt mig vid 16.30-tiden. Blev så glad! Jag ringde honom på vägen hem sedan men då svarade han inte. Undrar varför?

Idag när vi var på väg till Scandinavium. Vem får jag se utanför? Jo, Han. Jag tror inte att han såg mig. Hoppas inte det, för i så fall blir jag ledsen att han inte hörde av sig. Jag vill att DU ska ringa imorgon! Jag vill, jag vill...

Dagens

Ja, vad händer idag då?

Snart väntas det kalas, pappa fyller år. Vi har beställt en massa god mat och tårta. Mums!

Tidigare har jag tvättat och städat. Nu duschen.


Kaffe

Gå in på Kaffe och gör följande: 

1) Lägg i myntet


 2) Välj dryck


 3) Klicka på muggen


 4) Klicka på "apri"

Alla mammor med barn, se hit!

Jag har en otroligt gullig god vän som skriver ursöta barnböcker. Hon illustrerar böckerna själv och gör även allt annat som har med tryckning o dyl själv. Böckerna är söta, roliga och framförallt så behandlar böckerna viktiga ämnen som etik och moral, livsfrågor. Det är roliga böcker som även innehåller pyssel. Böckerna är främst till för barn i åldrarna 6-9 år men min syster som är 4 år älskar boken, så den passar även för barn som är 3-5 år. Barnsidan.se har gjort en recension av  den första boken och där finns även en intervju med författaren Charlotta Lagerberg-Thunes.
Författarens hemsida där man kan läsa mer om, och även beställa, böckerna: Popcornmannen Poppe.
Skynda, skynda böckerna finns bara i en begränsad upplaga!

Idag

Har jag varit på Konsum och handlat lite + returnerat paketet. Tänkte köpa det nya numret av Amelia men personalen hade inte hunnit packa upp den än. Jag får väl ta en sväng förbi där senare ikväll. Det blev inget samtal med B i morse då han var sjuk idag. Vi har ju bara några gånger kvar så det var ju synd. Men det gynnar plånboken ändå (försöket tänka positivt).

Nu: Blir det mest plugg, tror jag. Känns lite jobbigt då det är så fint väder idag.

Ikväll ska jag försöka komma iväg till SATS och träna Body pump med syrran.



Igår

Satt mest och surfade hela förmiddag. Hämtade efter det hem H&M-paketet från Posten. Behöll ungefär hälften av kläderna och returnerade resten idag. Det blev  i alla fall 1 par jeans, 1 omlottklänning, 2 st linnen, 1 par svarta byxor och 1 par svarta mjukisbyxor.

På eftermiddagen åkte jag och jobbade en sväng. Jag skulle egentligen gjort en tenta på förmiddagen men pga det som hände i måndags så blev jag så distraherad så jag klarade inte av att åka dit. F*n, måste få bort denna ångest!


Vad är det med alla karlar idag?

Plötsligt var man hur "hot" som helst. Den ena vill äta middag och "gosa", den andre kallar mig för älskling och vill erbjuda mig samboskap (fick reda på att han menade allvar då jag skämta om det), den tredje kallar mig för söt och sexig, och den fjärde vill också bo med mig. Vad är detta? Vad är det som sker? Hormoner? Eller står det: "Jag är desperat" intatuerat i pannan på mig? 

Jag vill klargöra tre saker för dem som inte förstår:
1. Jag är absolut inte desperat efter en pojkvän/älskare/sambo/äktenskap. Trots att jag är kvinna, barnlös, 30 år och singel. (Fastän en del människor verkar tycka att jag borde vara det) 
2. Jag vill bo själv för tillfället. Men pga att jag studerar nu så har jag ingen möjlighet till det, bostadssituationen i Göteborg är inte den bästa nu. 
3. Jag vill själv bestämma när jag vill vara sambo/flickvän igen.

Man kan tycka att jag borde vara glad och tacksam för dessa och liknande erbjudanden men saken är den att en del manliga personer inte ens förstår när man pratar klarspråk. Jag är ledsen att göra er besvikna men när jag säger "Jag vill inte!" betyder det "Jag vill inte!" eller när jag säger "Jag är inte intresserad!" betyder detta "Jag är inte intresserad!".

Från det ena till det andra... Imorgon ska jag hämta ut mitt H&M-paket från Posten. Ska bli spännande och se om kläderna passar.... Kram och godnatt


Han ringde igen

Jag förstår mig inte på dig. Du är dum. Du frågade om allt möjligt, precis allt. Det lät som om du verkligen ville veta. Men vad ville du? Du är konstig.
Slutsats: Han är totalt störd!
Ändå gick jag med på att äta middag med dig. Jag känner mig dum i huvudet nu. Suck!

Imorgon...

...blir det jobb. Ska upp tidigt. Ska lägga mig nu. Godnatt!

Kläder

Såg precis att del 3 av min beställning från H&M kommer nästa vecka. Eventuellt redan på måndag. Det ska bli spännande, mycket fint innehåller det paket. *Hoppa och studsa*


Ny chans

Jag får en ny chans att göra tentan som jag missade i fredags nästa tisdag. Bra. Jag bara måste klara av att gå dit då. Måste, måste. Men det känns jobbigt nu när allt är som det är. :-(

Trädgårdsföreningen

Idag har jag suttit med E och myst i solen en stund i Trädgårdsföreningen på eftermiddagen. OCH vem kommer gåendes då???? Om inte Du. Förmodligen var du på väg från jobbet. Klockan var ca 17.50. Det var jobbigt att se dig igen. Ville skrika, vilket inte behövdes då du gick ca 2 meter ifrån där vi satt, till dig: -Hej *******! Hur mår du? Kul att se dig! Jag saknar dig! Kom och krama mig! MEN inte sa jag något och det gjorde inte du heller. OCH den här gången är jag 100% säker på att du såg mig (vägen svänger precis runt där vi satt så det går inte att undvika oss). Men när du korsade mitt synfält så tittade du bara rakt fram. Ville uppenbarligen inte säga hej. Jag undrar vad du hade gjort (sagt) om det bara varit jag som hade suttit där? Hade du hälsat då? Jag vill veta. Jag tycker att det är så fånigt att vi inte ens ska kunna prata/hälsa på/se på varandra när vi råkar mötas på stan efter allt som vi har gått igenom. Det var ju inte bara ett one-night-stand utan vi "umgicks" i nästan 3 år och har känt varandra i snart 7 år. Detta känns just nu väldigt jobbigt. Jag försöker att inte tänka på detta och på det som varit men det är så svårt. Tankarna kommer smygande hela tiden. Vi kunde ha varit mamma och pappa nu. Vi kunde ha varit sambos. Vi kunde ha varit ett par, Pojkvän och Flickvän.

Det jobbigaste är nog att jag känner så mycket när jag ser dig. Tiden stannar. Jag släpper allt jag har i mina händer. Jag hör inte vad folk pratar om runt omkring mig, det blir bara ett svagt mummel. Och jag kan inte sluta stirra på dig. Jag glor, helt enkelt. Det är som ett enormt starkt magnetfält. Jag kan inte sluta. Efteråt så spelas synen/erna upp för mig om och om igen i en evighet. Det känns som om jag är hjärntvättad med bilder av dig. Jag försöker sysselsätta mig för att inte tänka på dig, men det hjälper inte. Jag ser på tv, läser, pluggar, surfar på internet, träffar vänner osv, men då drömmer jag om dig på nätterna istället. Vilket jag gjorde häromnatten. Varför ska det vara såhär? Jag försöker ju komma över dig. Måste du trampa över mig vareviga dag då? Och jag undrar fortfarande vad du ville mig när du ringde mig härom veckan, eller månaden kanske det var?

Dagens

Tidigare: Är snart klar med hemsideshelvetet, hehe.

Nu: blir det lunch på stan med C.... Lasagne, mmmmmmm! :-)

DM-afton

Nästa fredag blir det musik!

Idag

Tidigare: Har inte fått gjort allt pluggande som jag hade tänkt idag. Det går så trögt. Känner mig helt seg. Är det någon slags hösttrötthet som slagit till. Vem vet?!?!? Jag har i alla fall gjort klart det mesta på F:s hemsida och funderar allvarligt på att skita i att göra uppladdningsformuläret och i så fall är det bara "design by" kvar och dokumentationen. Puh det ska bli skönt när denna skoltid är klar. Fast ändå inte. Var kommer man hamna, kommer man få något vettigt jobb så att man kan börja betala av sina skyhöga studieskulder till underbara CSN (;-)). Kommer det finnas några arbeten i detta land, i denna stad, att söka. Göran Persson när ska du svara på mina frågor??? :-D


Nu: Funderar på att hoppa in i duschen. MÅSTE tvätta håret idag!

Sedan: Kila ut och se om man kan få tag på dagens Metro. Och kanske köpa något gott?!?! När jag kommer hem igen ska det göras köttfärssås och pasta till. MUMS.



Vecka 40

Idag: Måste boka klipp + färgtid hos frissan. Bestämma dag för bio med E. Och framförallt PLUGGA!

Veckans ordspråk:
Inte ens de med stora ögon ser sina egna fel.

Judiskt

hits